Direktori kupuju dionice Twittera

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Avg.2015, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktori kupuju dionice Twittera

NEW YORK - Twitter je u problemima financijske prirode, to nije nikakva novost.

Osim problema te vrste, u posljednje vrijeme imaju problem i s privlačenjem novih korisnika, što je uzrokovalo i pad dionice na najniže razine u povijesti – cijena im se jučer kretala oko 27 američkih dolara.

Kako bi iskoristili niske razine cijena, ali i pokazali svoju vjeru u budućnost Twittera, njegovi su direktori odlučili pokupovati veće količine dionica.

Privremeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << generalni direktor Jack Dorsey iskeširao je oko 875.000 dolara za više od 31 tisuće dionica, te s njima sada drži oko 3% vlasničkog udjela u kompaniji. Osim njega, dionice su kupili direktori Peter Currie i Peter Fenton te financijski direktor Anthony Noto. Svi oni kupili su između 7 i 10 tisuća komada. Objava ovih podataka podigla je vrijednost dionice Twittera za oko 9%, pa se ona sada kreće oko 29,5 USD.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.