Diplomata UN poginuo na bizaran način: Pozvao kolegu da igraju KOBNU IGRU POVERENJA

Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diplomata UN poginuo na bizaran način: Pozvao kolegu da igraju "KOBNU IGRU POVERENJA"

“Igra poverenja” pokazala se kobnom za australijskog diplomatu, koji je pao sa balkona svog apartmana na Menhetnu u sredu rano ujutro, nakon pijanke sa prijateljima i ženom, saopštila je policija, preneo je “Njujork post”.

Džulijan Simpson (30) pao je sa sedmog na istureni drugi sprat zgrade u Ulici Klinton na Louer Ist Sajdu u Njujorku u 1.35 ujutro.

Simpson je drugu rekao da će mu dokazati da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu može verovati i pozvao ga da igraju “igru poverenja”, svega nekoliko trenutaka pre nego što je skliznuo i pao  - rekao je neimenovani izvor za “Njujork post”.

Simpson i njegova žena su bili na večeri s prijateljima, popili su piće, potom se vratili u svoj stan, da uživaju u pogledu na Empajer Stejt Bilding, koji je obasjan duginim bojama u čast izglasavanja istopolnih brakova u Australiji, rekli su svedoci.

Dok su bili na krovu, diplomata, koji je drugi sekretar u UN za Australiju, popeo se na uzvišenje i povukao koleginicu koju je počeo da vrti okolo. Nakon što su se spustili dole, vratili su se u stan, gde se muž koleginice okomio na Simpsona.

Dva muškarca su izašla na balkon. Simpson je objasnio kolegi da nije mislio ništa loše. Kako bi to dokazao, pozvao ga je da igraju “igru poverenja”, u kojoj bi se Simpson naslonio na ivicu balkona i verovao čoveku da će ga uhvatiti pre pada.

Simpson je seo na ogradu balkona, licem okrenut ka apartmanu, pre nego što je pao.

Čovek koji je trebao da ga uhvati rekao je istražiteljima da je pružio ruku, ali da je Simpson iskliznuo i pao u svoju smrt.

Simpson je odmah prevezen u bolnicu, gde je proglašen mrtvim. Istražitelji su rekli da veruju da je u pitanju nesrećan slučaj.

Iz Generalnog konzulata Australije u Njujorku nisu komentarisali slučaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.