Debeli zbog posla

Izvor: Domino Magazin, 11.Jun.2012, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debeli zbog posla

Veće šanse da će se ugojiti zbog opisa radnog mesta imaju ljudi koji...

Njujorška firma Harris Interactive sprovela je istraživanje čiji su rezultati sasvim korisni. Advokati, turistički radnici i sudije češće se udebljaju zbog posla od drugih ljudi. U istraživanju je učestvovalo 5.700 ispitanika starijih od 18 godina, koji rade u različitim kompanija, na različitim poslovima.

Višak kilograma >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << se nakuplja i kod učitelja, dizajnera, arhitekata, socijalnih i administrativnih radnika, umetnika, fizičara, vatrogasaca i policajaca.

Učesnici u istraživanju su izjavili da se višak kilograma nakupio zbog loše hrane, premalo kretanja i neizbežnog stresa.

Oko 26 posto ispitanika kaže da su se udebljali na svom trenutnom poslu, a svega 16 posto zaposlenih je izjavilo da je smršalo.

Dakle:

1. Vežbajte.

2. Vodite računa šta jedete.

3. Budite srećni.

I kilogrami će se istopiti. Ali znamo, lakše reći nego uraditi!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.