David Vilja se vraća u Evropu?

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

David Vilja se vraća u Evropu?

Iskusni španski strelac 'analizira opcije'.

Obzirom da njegov Njujork Siti nije ostvario plasman u plej of MLS lige, David VIlja trenutno analizira situaciju, sa mogućnošću povratka u Evropu.

Veteran u decembru puni 34 godine, a na zimu će biti dostupan za jednu epizodu na Starom kontinentu, po uzoru na neke od svojih kolega koji su isto činili ranije.



"U ovom trenutku mi stižu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozivi sa svih strana."

"Nisam ni sa kim imao direktnih kontakata, ali postoje neke opcije koje su dostupne i otvorene. Za sada analiziram mogućnosti da se vratim u Evropu, ali ništa nije konkretno."
, rekao je španski fudbaler.

Jedan od klubova koji se pominje u kontekstu dovođenja iskusnog napadača jeste i italijanska Fiorentina.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Povratak na mesto uspeha

Izvor: Mondo, 18.Okt.2015

Fudbaler Njujork sitija David Vilja rekao je da postoji velika verovatnoća da se u januaru vrati u Evropu..Foto: Guliver/Getty images/Jeff Gross..David Vilja odlično igra za Njujork siti, ali uprkos tome ne isključuje mogućnost da se početkom sledeće godine vrati na Stari kontinet...On bi mogao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.