Da li je problem bio samo u treneru? VIDEO

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je problem bio samo u treneru? VIDEO

Odlaskom trenera Dejvida Fizdejla ekipa Njujork Niksa je koliko-toliko procvetala.

Niksi su, pod vođstvom doskorašnjeg pomoćnika Majka Milera, ostvarili tri pobede i tri poraza i došli na učinak od 7-21.

Pobedu u svom Medison Skver Gardenu ostvarili su protiv Atlanta Hoksa, koje su potpuno razbili i pobedili rezultatom 143:120.

Niksi su time ostvarili najubedljiviju pobedu sezoni i jednu od ubedljivijih u poslednjih nekoliko godina.

Već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na poluvremenu bilo je +24 za tim iz "Velike jabuke", a tokom treće četvrtine rezultatski plus je iznosio i 31 poen.

Najbolji poenterski učinak karijere imao je Ar Džej Beret sa 27 poena i šest skokova, kao i Mičel Robinson koji je upisao 22 poena, 13 skokova i dve blokade. Markus Moris je imao takođe 22 poena, dok je Kevin Noks upisao 17, koliko i Džulijus Rendl.

Na drugoj strani "sam protiv svih" igrao je Trej Jang sa 42 poena i osam asistencija, a najbliži pratilac bio mu je Diandre Hanter sa 19.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.