Da li je nadmašila Keri Bredšo: Venčanica Dženifer Lopez šokirala svet (foto)

Izvor: Story, 18.Okt.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je nadmašila Keri Bredšo: Venčanica Dženifer Lopez šokirala svet (foto)

Dženifer Lopez uskoro se udaje po četvrti put, za svog verenika Aleksa Rodrigeza, međutim, kada je prošetala ulicama Njujorka u venčanici poput kakve princeze i tako “uhvaćena” od strane paparaca potpuno je sve zbunila. Naime, ona nije išla na sopstveno venčanje, već je bila na snimanju filma Marry Me, ali reklo bi se da je jedanku ... The post Da li je nadmašila Keri Bredšo: Venčanica Dženifer Lopez šokirala svet (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

VENČANICA KAO IZ BAJKE! Poznata pevačica ZAUSTAVILA SAOBRAĆAJ kada se pojavila u ovom izdanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019

Glamurozna kao i uvek!..Dženifer Lopez se udaje po četvrti put, za svog verenika Aleksa Rodrigeza. Ali kada je prošetala ulicama Njujorka u prekrasnoj venčanici, poput kakve princeze ruske carske porodice Romanov, ona nije išla na sopstveno venčanje, već je bila na snimanju filma "Marry Me"...Džej...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.