DRAMA NA NEBU Devojčici (11) pozlilo na letu za Njujork - avion HITNO sleteo u Budimpeštu, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 11:43

DRAMA NA NEBU Devojčici (11) pozlilo na letu za Njujork - avion HITNO sleteo u Budimpeštu, ali...

Identitet devojčice još uvek nije poznat.

11-godišnja devojčica je umrla nakon što joj je u nedelju pozlilo na letu iz Istanbula za Njujork. U avionu se nalazio lekar koji joj je pružio prvu pomoć, a avion je hitno sleteo u Budimpeštu u Mađarskoj, gde je čekalo vozilo Hitne pomoći, ali devojčici nije bilo spasa.

Devojčici čiji identitet nije objavljen je pozlilo dok je let Turkiš Erlajnsa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio na putu za SAD, stoji u saopštenju avio kompanije.

- Naše osoblje zatražilo je preko razglasa pomoć svih lekara u avionu, a kapetan je odmah preusmerio avion u Budimpeštu - saopštio je avio prevoznik, a prenosi NBC News.

Doktor koji je bio među putnicima pružio je pomoć devojčici dok se posada spremala za hitno sletanje u vazdušnu luku Ferenc List u Budimpešti. Nakon što je avion sleteo, timovi Hitne pomoći su ušli u avion kako bi pružili pomoć devojčici, navodi Turkiš Erlajns.

- Uprkos brzoj i stručnoj intervenciji, nisu, nažalost, uspeli da je spasu - rekli su.

Rodbina devojčice je napustila avion u Budimpešti. Let se nekoliko sati kasnije nastavio planiranom rutom i avion je sletio u Njujork s kašnjenjem od 4 i po sata. Zasad nije poznato da li je devojčica imala tursko ili američko državljanstvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.