DIKAPRIO U ADAPTACIJI ĐAVOLA U BELOM GRADU

Izvor: Kurir, 02.Nov.2010, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIKAPRIO U ADAPTACIJI "ĐAVOLA U BELOM GRADU"

LOS ANĐELES - Leonardo Dikaprio (DiCaprio) će igrati u adaptaciji bestselera "Đavo u Belom gradu" čiji će biti i producent.

Roman Erika Larsona bio je tri godine na listi bestselera Njujork tajmsa (New York Times), prodat je u 2,3 miliona primeraka i preveden na 17 jezika.

To je priča o dvojici muškaraca kojima je Svetska izložba u Čikagu poslužila za lični obračun. Denijel H. Bernam (Daniel Burnham) >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je arhitekta nadležan za konstrukciju izložbe u kratkom roku, koji je bio prisiljen da prevaziđe ogromne prepreke da izgradi "Beli grad".

Dikaprio će igrati drugog muškarca H.H. Holmsa (Holmes), šarmantnog doktora - serijskog ubicu. Čovek za koga se veruje da je odgovoran za niz ubistava počinjenih tokom trajanja Svetske izložbe zamislio je i podigao u blizini lokacije izložbe hotel Svetska izložba, sa krematorijumom i gasnom komorom.

Koristeći svoju harizmu, namamljivao je žrtve.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.