Čudo nad čudima, pojavile se SKROZ OBUČENE: Prolaznici gledali sa nevericom i pitali se šta se to desilo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo nad čudima, pojavile se SKROZ OBUČENE: Prolaznici gledali sa nevericom i pitali se šta se to desilo (FOTO)

Nemojte vi da verujete u čuda, ali ona se dešavaju!

Jedno čudo desilo se tako nedavno u Njujorku. Ma, bio je to prizor za opštu nevericu!

Emili Ratajkovski koja je rekorder po broju provokativnih stajlinga i fotografija, šetala je Velikom jabukom "skroz obučena"- čak je i, u odnosu na dosadašnji stil, otišla u drugu krajnost.

Kada godinama imate imidž skandal majstora, pa se jednog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošetate u ovakvom kompletu, morate da očekujete radoznale poglede. "Šta joj se desilo?", verovatno su se pitali oni koji su je sretali tog dana.

Pitamo se i mi, ali i pohvaljujemo Emili zbog ove promene u stilu. Samo nismo mi toliko naivni da verujemo da će ona trajno promeniti način odevanja.

Da bismo se usudili da poverujemo u to, morali bi da se još 100 puta pojavi ovakva. Emili, brojimo!

A na Beverli Hilsu glumica Sofija Vergara nastavila je u dobrom poznatom ritmu. Uz ovakvo variljivo vreme njena odevna kombinacija "dođe" kao odlično rešenje za proleće. Malo tužno zvuči jer svi željno čekamo Sunce, ali je poznata Kolumbijka zasijala baš jako.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.