Čitajte na VESTI DIGITAL: Beograđanin otišao u Njujork na godinu, ostao četvrt veka

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte na VESTI DIGITAL: Beograđanin otišao u Njujork na godinu, ostao četvrt veka

Jovica Jović je rođeni Beograđanin koji van Srbije živi već 27 godina. Za njega se,međutim, ne bi moglo reći da je tipičan "prekookeanski gastarbajter" jer je u Njujork došao "samo na godinu dana da zaradi dovoljno para kako bi dovršio jahtu".

Do te 1989. radio je u policiji, bavio se jedrenjem i gradio jahtu, a kada mu je ponestalo novca za njen završetak i kupovinu opreme koja se proizvodila u Americi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << krenuo je na dalek put preko okeana.

- Pozvali su me prijatelji u Ameriku i ja sam otišao s namerom da ostanem godinu dana, obezbedim pare i opremu za jahtu i vratim se u Beograd. Tada je izbio rat... Ja sam ostao u Americi i tako se to nastavilo, eto, sve do danas. U međuvremenu sam kupio jahtu u Americi. Jedno vreme bio sam sam,a onda mi je 1996. godine došla supruga s kojom se poznajem još iz osnovne škole. Posle toga su došle dve ćerke, pa moja supruga, koja je lekar po zanimanju, nije radila u Njujorku nego je podizala decu. U međuvremenu je specijalizirala estetsku hirurgiju i time se ne bavi u Americi, nego povremeno odlazi u Beograd i tamo radi botoks i ugradnju silikona - kaže Jovica.

Njegovu neverovatnu priču u celosti možete pročitati u štampanom izdanju "Vesti" i na VESTI DIGITAL.

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.