Cijene nafte u porastu

Izvor: Capital.ba, 24.Maj.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cijene nafte u porastu

NJUJORK, Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu. U Londonu je cijena sirove nafte “brent” iz Sjevernog mora veća za 72 centa i sada je 68,48 dolara. U Njujorku je barel svijetle sirove nafte veći za 66 centi i sada iznosi 58,57 dolara. “I dalje postoje višestruki rizici po tržište, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << dok traju i tenzije između Irana i Amerike”, navodi se u analizi banke “ANZ”. srna Чланак Cijene nafte u porastu се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Cijene nafte porasle prema 69 dolara

Izvor: SEEbiz.eu, 24.Maj.2019

LONDON - Cijene nafte oporavile su se u petak na međunarodnim tržištima nakon oštrog jučerašnjeg pada, približivši se razini od 69 dolara pod utjecajem vala kupnji budući da su trgovci koristili povoljniju razinu cijena da popune pozicije...Cijena barela sirove nafte na londonskom je tržištu...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.