Cijene nafte u padu

Izvor: Capital.ba, 02.Nov.2020, 13:32

Cijene nafte u padu

NJUJORK – Cijene nafte na svjetskom tržištu pale su za četiri odsto usljed zabrinutosti da će mjere blokade uvedene radi suzbijanja širenja virusa korona u Evropi dovesti do pada potražnje za gorivom. izvor: Poslovne novine U Londonu je cijena sirove nafte “brent” manja za 1,49 dolara ili 3,9 odsto i sada je 36,45 dolara po barelu. U Njujorku >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je cijena svijetle sirove nafte pala za 1,58 dolara ili 4,4 odsto i iznosi 34,21 dolar po barelu. Širom Evrope zemlje su ponovo uvele mjere blokade kako bi pokušale da uspore širenje kovida 19 jer je tokom proteklog mjeseca broj oboljelih bio u znatnom porastu. Srna Чланак Cijene nafte u padu се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Nova zatvaranja u Evropi donose novi, mada blaži pad ekonomije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Nov.2020, 08:38

Nakon što su evropske zemlje, na čelu s Njemačkom i Francuskom, uvele nove stroge mjere ograničenja radi suzbijanja korona virusa, ekonomisti opet predviđaju ekonomski pad u Evropskoj uniji, premda ne toliko oštar kakav je zabilježen na proljeće.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.