Cijena bitcoina pala za 12 odsto

Izvor: Capital.ba, 20.Apr.2021, 11:49

Cijena bitcoina pala za 12 odsto

NJUJORK – Najpopularnija kriptovaluta bitkoin izgubila je za vikend više od izgubila 12 odsto vrijednosti Foto: Pixabay Pala je sa otprilike 60.000 dolara na 52.148 dolara u samo 15 minuta tokom azijske sesije, likvidirajući gotovo četiri milijarde dolara vrijedne pozicije na tržištu derivata. Pad je nastavljen i juče, ali i jutros. Jutros se ovom kriptovalutom trguje po cijeni od oko 54.000 dolara što je pad oko 6 odsto za 24 sata. Iako je tačan razlog iznenadnog kraha nepoznat, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << raspoloženje na tržištu moglo se pogoršati zbog glasina da američko Ministarstvo finansija planira da kazni nekoliko finansijskih institucija za pranje novca pomoću kriptovaluta. Blic biznis Чланак Cijena bitcoina pala za 12 odsto се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

SASE: Današnji promet 32.863 KM

Izvor: Capital.ba, 20.Apr.2021

SARAJEVO – Na današnjem trgovanju na Sarajevskoj berzi ostvaren je ukupan promet od 32.863 KM, a u okviru 12 transakcija ukupno su prometovana 2.243 vrijednosna papira. Foto: Pixabay Vrijednost Bifiksa nije se mijenjala i iznosi 920,53 poena. Vrijednost indeksa Sasiks-10 porasla je za 7,52 indeksna...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.