Čekala sina na aerodromu, a kada joj je osoblje aviona dovelo dete, zamalo nije dobila infarkt

Izvor: Telegraf.rs, 02.Sep.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekala sina na aerodromu, a kada joj je osoblje aviona dovelo dete, zamalo nije dobila infarkt

Maribel Martinez doživela je najveće izenađenje dosad kada je na aerodromu prošlog meseca jedan od zaposlenih doveo dečaka koji je upravo sleteo iz Dominikane. Mislili su da je to njen sin...

Tridesetosmogodišnja majka čekala je prošlog meseca svog sina Endija (5) na međunarodnom aerodromu "Džon F. Kenedi", a koji je bio u poseti familiji u Dominikanskoj Republici. Ali, dečak nije uopšte bio na letu za Njujork.

- Bila je skamenjena i plašila se da je otet >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << - rekao je Maribelin advokat, Sanford Rubenštajn.

Prema njegovim rečima, dečakova tetka dala je Endija u nadzor avio-kompanije na aerodromu "Santijago" i čekala dok avion nije poleteo. Uprkos tome što su platili dodatnih 100 dolara da dečak bude u pratnji nekog od osoblja, kompanija ga je pomešala sa drugim vršnjakom, a Endi je otišao na let za Boston.

- 17. avgusta, dva dečaka bez pratnje, istih godina, putovali su iz Santjaga, Dominikanske republike, jedan za Boston, drugi za Njujork. Oba dečaka su se ukrcala na pogrešne letove. Kada smo saznali za grešku, naši timovi na aerodromima su preuzeli korake kako bi dečaci stigli na prave destinacije - saopštila je portparolka avio-kompanije "Džetblu" Tamara Jang.

Sat i po nakon što je avion sleteo na aerodrom u Njujorku, Martinezovoj je predstavljen drugi dečak, koji je kod sebe ima pasoš njenog sina i prtljag.

- Plakala sam, gledala u pasoš svog sina, kofer sa njegovim stvarima, bila sam očajna. Sedela sam pored dečaka koji nije bio moj - rekla je Endijeva majka.

Sa sinom je najzad pričala telefonom tri sata kasnije, a tri sata kasnije ga je i videla.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.