CELA PORODICA PROGLAŠENA MRTVOM NA LICU MESTA: Aleksandri i dvoje dece presudio suprug, a onda digao ruku i na sebe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 07:22

CELA PORODICA PROGLAŠENA MRTVOM NA LICU MESTA: Aleksandri i dvoje dece presudio suprug, a onda digao ruku i na sebe!

Veruje se da je u pitanju ubistvo i samoubistvo.

Četvoročlana porodica, uključujući dvoje mališana, pronađena je mrtva u svom stanu u Aper Vest Sajdu.

Portparol njujorške policije je rekao za Pipl magazin da je policija pozvana da proveri stanje stanara u 86. ulici u 14:56 u ponedeljak.

Uz pomoć vatrogasne službe Njujorka (FDNI), policajci njujorške policije ušli su u stan na četvrtom spratu, gde su našli četiri tela.

Među >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žrtvama su bili 41-godišnji Edison Lopes i 40-godišnja žena Aleksandra Vitek koji su oboje imali povrede vrata. Policija je takođe otkrila dvoje dece, jednogodišnjeg Lusijena i trogodišnjeg Kalvina.

CBS Njuz Njujork izveštava da su mališani bila deca odraslih.

Svi su proglašeni mrtvima na licu mesta, a istraga je u toku.

Veruje se da je Edison izbo suprugu i decu a zatim sebe.

Naročito su tela dečaka bila u tako užasnom stanju kada su pronađeni da su ih istražitelji u početku pogrešno identifikovali kao dečaka i devojčicu, rekli su izvori.

Pre ubistava, porodica nije imala istoriju poziva za hitne slučajeve koji bi ukazivali na bilo kakve svađe u porodici, rekli su izvori.

Policija ih je našla nakon što je reagovala na poziv rođaka koji se zabrinuo jer mu se niko nije javljao.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.