Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Vilis prodaje luksuzni stan u Nju Jorku

Holivudski glumac i zvijezda filmova "Umri muški" Brus Vilis odlučio je prodati luksuzni stan u Nju Jorku sa pogledom na Central park za 17.75 miliona dolara, piše Mirror.

Glumac je objavio kako prodaje stan koji je prije tri godine kupio zajedno sa svojom suprugom Emom Heming za 17 miliona dolara.

Luksuzni stan od 550 kvadratnih metara opremljen je sa šest spavaćih soba, a dnevni boravak ima ogromne prozore koji ga čine osvijetljenim.

Prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je stan bio u posjedu vlasnika NBA ekipe Milwaukee Bucks Wesley Edensa koji je u njemu živio sa suprugom i dvoje djece.

Dupleks je opremljen najmodernijom kuhinjom i sobama savršenim za odmaranje, ali i organizovanje večera i druženja sa velikim brojem ljudi.

Navodno 62-godišnji glumac i njegova supruga prodaju stan jer će zbog zauzetih rasporeda sve manje vremena provoditi u Nju Jorku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zavirite u luksuznu nekretninu slavnog glumca: Brus Vilis prodaje stan vredan više od 17 miliona dolara (video)

Izvor: Story, 19.Jan.2018, 00:00

Holivudski glumac Brus Vilis (62) odlučio je da proda luksuzni stan u Njujorku sa pogledom na Central park za 17.75 miliona dolara, piše Mirror. Glumac je objavio kako prodaje stan koji je pre tri godine kupio zajedno sa svojom suprugom Emom Heming za 17 miliona dolara. Luksuzni stan od 550 kvadratnih...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.