Brod-bolnica stigao u Njujork

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Mar.2020, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brod-bolnica stigao u Njujork

Vojni brod-bolnica sa 1.000 kreveta stigao je danas u njujoršku luku kako bi pomogao bolnicama suočenim sa velikim brojem obolelih od korona virusa. Kako javlja Frans pres, brod ima 12 operacionih sala i 1.200 bolničara. Na tom brodu-bolnici biće pacijenti kojima je potrebna intenzivna nega, a nisu oboleli od korona virusa. Cilj je da se ostale bolnice koncentrišu na negu obolelih od korona virusa. Gradonačelnik Njujorka Bil de Blasio rekao je za CNN da je ova pomoć vojske...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Njujork stigla ploveća bolnica s hiljadu kreveta

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2020

NJUJORK - Ploveća vojna bolnica s 1.000 kreveta, USNS Comfort, stigla u Njujork gdje će olakšati pritisak na bolnice zbog priljeva oboljelih od korona virusa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.