Bono nije pevao, zamenili ga Brus Springstin i Kris Martin (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Dec.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bono nije pevao, zamenili ga Brus Springstin i Kris Martin (VIDEO)

Na sinoćnjem koncertu iznenađenja, koji je irska rok grupa U2 održala u Njujorku povodom dana borbe protiv side, umesto Bona, u ulozi frontmena benda nastupili su Brus Springstin i Kris Martin.

Besplatni koncert, koji je održan po kiši na čuvenom njujorškom Tajms skveru, bio je najavljen samo nekoliko sati ranije.

Budući da se Bono oporavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << od povreda zadobijenih prošlog meseca prilikom pada sa bicikla, irski rokeri su mikrofon prosledili "bosu" i pevaču grupe Coldplay.

Martin, koji često navodi U2 kao grupu koja ga je inspirisala, započeo je koncert pesmama "With or Without You" i "A Beautiful Day", dok ga je Springstin nakon sat vremena zatvorio hitovima "Where the Streets Have No Name" i "I Still Haven''t Found What I''m Looking For".



Među izvođačima na koncertu bili su i popularna kantri pevačica Keri Andervud i hip-hop zvezda Kanje Vest koji je izveo mešavinu svoja dva hita "Stronger" i "Touch the Sky".

Bono se kratko obratio publici preko video bima tokom koncerta na kom su zvezde reklamirale pojedine proizvode, poput prženih krompirića i karmina, koji se prodaju po ceni od 40 centi, koliko dnevno košta lečenje obolele osobe od side.

Nastup je najavio bivši predsednik SAD Bil Klinton.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.