Bogdanović nosio Atlantu do dramatične pobede nad Čikagom (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2022, 08:29

Bogdanović nosio Atlantu do dramatične pobede nad Čikagom (VIDEO)

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postigao je 28 poena u trijumfu Atlanta hoksa nad Čikago bulsima 123:122 posle produžetka.

Bogdanović nastavlja sa sjajnim partijama. Posle loših 0/10 na gostovanju u Njujorku je u naredne dve utakmice ubacio 59 poena, 31 Bruklin netsima i 28 Čikago bulsima.

Srpski bek koji se nedavno vratio na teren posle operacije i oporavka je sem 28 poena upisao i sedam skokova i pet asistencija. Trojke je šutirao 6/14, za dva 4/8, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a umalo da postane tragičar.



Izvor: Youtube screen

Čuvao je glavnog igrača Bulsa Demara Derozana na poslednjem šutu sekund do kraja utakmice. Derozan je pokušao jako težak šut za tri iz velike daljine, a Bogdan ga je jedva dodirnuo po ruci, što sudije nisu mogle da ignorišu. Sviran mu je faul. Smireni Derozan je ubacio sva tri penala, posle kojih su gosti vodili poen razlike. Atlanti je ostalo 0.5 sekundi da nešto pokušaju. U takvim situacijama jedino alej-up je moguć. Izbor je pao na rukija Ej Džej Grifina, koji je uhvatio loptu, uradio piruetu u vazduhu u pogodio uz zvuk sirene. Fenomenalan pogodak.



Youtube: ESPN

Tre Jang je pratio Bogdana sa 19 poena i 14 asistencija, junak pobede Grifin je dao 17, a Deandre Hanter 16 poena. Kod Bulsa je Derozan zabeležio 34 poena, 11 skokova i osam asistencija. Zek Lavin je postigao 21 poen, Derik Džouns i Andre Dramond su ubacili po 14 poena.

Atlanta je sedma na istoku sa 14-13, dok je Čikago na 11. mestu sa 11-15. Hoksi u narednom kolu gostuju Memfis grizlisima.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPEKTAKULARAN KOŠ PREKO TABLE: Bogdan rešetao kao u najboljim danima, Atlanta u poslednjoj sekundi prekinula niz poraza (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022

Sjajni srpski bek...Bogdan Bogdanović je podesio nišanske sprave po povratku na parket posle duge pauze zbog povrede...Bek Atlante je bio najzaslužniji što su Hoksi prekinuli niz od tri poraza pobedom nad Čikagom 123:122 posle produžetka...Srpski as je zabeležio 28 poena, sedam skokova i pet asistencija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.