Bila sam žrtva STELTINGA – opasnog trenda u seksu za kojim su muškarci POLUDELI i koji je opasan kao SILOVANJE

Izvor: Telegraf.rs, 04.Maj.2017, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila sam žrtva STELTINGA – opasnog trenda u seksu za kojim su muškarci POLUDELI i koji je opasan kao SILOVANJE

Kada su nakon večere otišli kući kod muškarca sa kojim je izašla, Sindi je tokom seksa bila žrtva "steltinga" - novog bolesnog trenda u seksu kod muškaraca širom sveta koji je po nekima identičan silovanju.

"Tokom seksa je skinuo kondom a da mi to nije rekao", priseća se Sindi za "New York Post".

Nekoliko trenutaka kasnije ona je shvatila šta je muškarac uradio, ali je bila previše uplašena da kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bilo šta.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

"Nisam smela da mu kažem ništa jer je bio stariji i nisam htela da uništim trenutak. Ipak, osećala sam se užasno jer sam pozvala nekoga u svoju spavaću sobu da podelimo intiman momenat, a on je uradio nešto užasno bez moje dozvole", priča Sindi.

Izgovor za ovaj šokantan trend, po muškarcima koji podržavaju, jeste njihovo pravo da šire svoje seme i da je u pitanju priordan impuls. Međutim, kada je Sindi svom partneru nakon seksa skrenula pažnju na ono što je uradio, dobila je neočekivanu reakciju.

"Zašto si toliko uzbuđena? Znam da si ti čista i zdrava, a i ja sam ćist i zdrav. Koga briga za to što sam skinuo kondom!", bio je njegov odgovor.

Pored toga što skidanje kondoma tokom seksa povećava rizik od dobijanja seksualno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće, žrtve pate i od postraumatskog stresa.

Foto-ilustracija: Profimedia/DEFD

Mnoge žene koje su doživele ovo osećaju se posramljeno i u šoku su zbog činjenice da su zapravo dozvolile muškarcima da urade to što su uradili. Mnogim ženama je potrebno dosta vremena pre nego što uopšte ponovo počnu da imaju seks.

Sindi kaže da ovaj incident spomenula malom broju svojih prijatelja.

"Ne želim da me ljudi osuđuju ili misle da sam laka ili drolja", objašnjava Sindi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.