Bil Klinton i Liz Harli bili u tajnoj ljubavnoj vezi

Izvor: Večernje novosti, 05.Feb.2014, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bil Klinton i Liz Harli bili u tajnoj ljubavnoj vezi

NjUJORK - Američki sajt "Radar onlajn" i tabloid "Gloub" otkrivaju danas da je bivši američki predsednik imao tajnu ljubavnu vezu sa britanskom glumicom i manekenkom Liz Harli. Američki mediji su do ovog otkrića, dostojnog hit serije "Skandal", došli na osnovu snimka koji je bivši Lizin partner, glumac Tom Sizmor, napravio prošlog januara. Na njemu, 52-godišnji glumac, koji je i sam bio tri godine u vezi sa Liz, navodi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << on ugovorio sastanak između Klintona i poznate glumice. On kaže da mu je prilikom projekcije filma "Spasavanje redova Rajana" u Beloj kući 1998, Klinton prišao i zamolio da ga upozna sa Liz. "Zabavljali ste se sa Liz Harli četiri godine, zar ne? Da li je još uvek viđate", bio je znatiželjan predsednik, pre nego što je zatražio glumičin broj telefona. Sizmor tvrdi da je Klinton odmah pozvao Liz i da je po nju poslao svoj avion koji ju je dovezao te iste večeri u Belu kuću, iako se prva dama, Hilari Klinton, nalazila u susednoj sobi. Sizmor kaže da je nekoliko sati kasnije video svoju bivšu partnerku u hodnicima predsedničke palate, u pratnji agenta. Liz je navodno provela četri dana u Beloj kući. Ona je kasnije ispričala Sizmoru da nije bilo nikakvih problema jer su prva dama i predsednik spavali u odvojenim sobama. Glumica i predsednik su se navodno povremeno viđali tokom godinu dana sve dok Klinton nije prekinuo vezu, tvrdeći da je počeo da se zaljubljuje u Liz. "Nisam ja za ljubav, a počinjem da mislim da bi mogao da se zaljubim u tebe", rekao je, prema Sizmoru, Klinton prilikom raskida sa Liz.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liz Harli i Klinton bili u tajnoj vezi?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Feb.2014

Američki sajt tabloid "Gloub" objaivo je ispovest Toma Sajzmora (52), nekadašnjeg dečka Elizabet Harli (48), u kojoj tvrdi da su atraktivna glumica i Bil Klinton bili u tajnoj vezi za vreme njegovog predsedničkog mandata...Zajednička fotografija sa maskenbala: Bil Klinton i Elizabet Harli..Liz Harli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.