BRAVO NOLE, BRAVO LASLO: Srbi priredili neviđen spektakl u Njujorku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 07:49

BRAVO NOLE, BRAVO LASLO: Srbi priredili neviđen spektakl u Njujorku

Meč trećeg kola US Opena.

Neverovatan meč je viđen u trećem kolu US Opena između Novaka Đokovića i Lasla Đerea. Slavio je najbolji igrač svih vremena, ali tek posle velikog preokreta sa 3:2 (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3).

Meč je započeo brejkom Lasla Đerea i to je bilo dovoljno da on i uzme prvi set rezultatom 6:4. Imao je Novak tri šanse da se vrati u proj deonici, ali to nije iskoristio,

U drugom setu je opet Laslo uzeo jedan brejk i to u sedmom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gemu, a pored toga je još samo Đere imao jednu priliku da otme sevis Novaku. Na Đereov servis Novak nije nijednom uzeo više od poena u drugom setu i on je završen kao i prvi rezultatom 6:4.

Ipak, u trećem je Đoković pokazao zašto je najbolji svih vremena. Poveo je sa 5:0 i na kraju je u sedmom gemu posle 0:40 na svoj servis uspeo do dođe do prvog seta u emču  (6:1).

Krenuo je treći set sa tri brejka, a prvi je svoj servis osvojio Novak koji je tada poveo sa 3:1. Do kraja Laslo nije uzeo gem i bilo novih 6:1 za Đokovića i ušlo se u peti odlučujući set.

Tamo je Novak opet krenuo jako i poveo sa 3:0 i tada je bilo jasno da neće biti drame. Ipak, ovaj poraz treba da ohrabri Lasla koji je pokazao fenomenalnu igru i da je preko puta imao bilo koga drugog osim Novaka, sigurno bi pobedio.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.