BAJDENOVI KONAČNO RASKRINKANI? Njujork post tvrdi: Predsednik je BIO UMEŠAN u poslove svog sina, ali to nije sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 13:00

BAJDENOVI KONAČNO RASKRINKANI? Njujork post tvrdi: Predsednik je BIO UMEŠAN u poslove svog sina, ali to nije sve

Umešanost Džoa Bajdena je sada nesporna, navodi američki list.

Kristalno je jasno da je američki predsednik Džo Bajden bio umešan u poslove svog sina Hantera, piše "Njujork post".

List dodaje da je čak i Hanterov bivši poslovni partner Devon Arčer nazvao "zloupotrebom meke moći" činjenicu da je Hanter svog oca Džoa, tadašnjeg potpredsednika SAD, stavljao na spikerfon tokom poslovnih sastanaka.

U razgovoru sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << američkim voditeljem Takerom Karlsonom, Arčer je rekao da je "kategorički netačno" da Džo Bajden nije imao nikakvu ulogu u poslovanju svog sina i da nije znao ništa o tome.

- To je bio drugi najmoćniji čovek na svetu. Dovoljno je da imate direktan kontakt sa njim. To je nagrada - rekao je Arčer i naveo da je energetska kompanija "Burizma" plaćala Hanteru 83.000 dolara mesečno za pristup njegovom ocu, tada potpredsedniku SAD.

"Burizma" je odigrala centralnu ulogu u optužbama protiv bivšeg predsednika Donalda Trampa zbog njegovih navodnih napora da izvrši pritisak na Ukrajinu da istraži Bajdenove i pomogne mu da dobije reizbor.

Senat sa republikanskom većinom kasnije je Trampa oslobodio optužbi.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.