Avdija iznad proseka – Branson sa 41p dominirao u Medison Skver Gardenu

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 05:11

Avdija iznad proseka – Branson sa 41p dominirao u "Medison Skver Gardenu"

Košarkaši Njujorka slavili su protiv Vašingtona rezultatom 113:109, uz fenomenalnu partiju Džejlena Bransona.

Branson je predvodio Nikse sa 41 poenom, osam skokova i isto toliko asistencija, te tako bio najzastlužniji za novi, 25. trijumf u sezoni.

Tim iz prestonice je upisao i osmi poraz na poslednjih devet utakmica.

Prve tri četvrtine bile su apsolutno izjednačene, a timovi su se smenjivali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vođstvu, sve do pred kraj trećeg kvartala.

Tada su domaći napravili seriju 8:0, Vizardsi su se opet vratili na posed zaostatka, ali su Niksi još jednom uspeli da pobegnu i naposletku slave.

Pored Bransona, standardno, Džulijus Rendl je imao 21 poena, osam skokova i pet asistencija, Anunobi je dodao 19, uz sedam skokova, a isti poenterski učinak je ostvario i Donte Divinčenco.

Na drugoj strani, Džordan Pul je ubacio 24, Marvin Begli 20, uz 11 skokova, Kajl Kuzma je upisao 15, baš koliko i Deni Avdija.

Izraelsko-srpski košarkaš je bio iznad granica svog proseka, a ostvario eje još i osam skokova i jednu asistenciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.