Autobus Elvisa Prislija prodat na aukciji za 268. 000 dolara

Izvor: Svet, 17.Maj.2015, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus Elvisa Prislija prodat na aukciji za 268. 000 dolara

Autobus koji je Elvis Prisli kupio za vožnju svoje grupe na turneji 1976. prodat je u subotu na aukciji u Njujorku za 268.000 dolara.
Osmišljen posebno za turneju, autobus je još uvek spreman za putovanja, a može da primi 12 osoba, ima devet ležaja, rashladni uređaj, frižider, mikrotalasnu pećnicu, televizor i zvučnike. U prostoru za opuštanje sa plafona vise lusteri.

Autobus je kupio jedan Teksašanin, a dobio je i uokvirenu kopiju čeka na 25.000 dolara >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji je Elvis potpisao kao učešće svom prijatelju i mentoru Dž.D. Samneru, tadašnjem vođi Stampsa, grupe koja je “kralja rokenrola” pratila na turneji.
Elvis ga je jednom čak i vozio, smirujući Samnerovu zabrinutost obećanjem da će mu kupiti drugi ako dođe do nesreće, ispričao je Martin Nolan, izvršni direktor aukcijske kuće.
 
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Autobus Elvisa Prislija prodat na aukciji za 268. 000 dolara

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2015

Autobus koji je Elvis Prisli kupio za vožnju svoje grupe na turneji 1976. prodat je u subotu na aukciji u Njujorku za 268.000 dolara...Osmišljen posebno za turneju, autobus je još uvek spreman za putovanja, a može da primi 12 osoba, ima devet ležaja, rashladni uređaj, frižider, mikrotalasnu pećnicu,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.