Atelje 212 i Prva.rs vas vode u pozorište na predstavu “Slavna Florens”

Izvor: Prva.rs, 15.Jan.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atelje 212 i Prva.rs vas vode u pozorište na predstavu “Slavna Florens”

“Slavna Florens”, po tekstu britanskog dramskog pisca Pitera Kviltera, je istinita priča o Florens Foster Dženkins, najgoroj pevačici na svetu, koja je četrdesetih godina u Njujorku bila omiljena muzička atrakcija. Florens Dženkins se proslavila operskom karijerom, iako nije umela da peva. Komad prati njen život u vreme kada njena karijera dostiže vrhunac – nastupom u Karnegi holu!
Jedini problem bila je činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << što je sirota Florens svaku salvu smeha iz publike nehajno odbacivala kao profesionalnu ljubomoru. Publika je bila oduševljena njenim „fantastičnim glasovnim mogućnostima“ i za koncert ove sopranistkinje bez trunke sluha uvek se tražila karta više.
Ipak priča o Florens Dženkins je topla ljudska priča, jer su njena ogromna ljubav prema muzici i ekscentrični entuzijazam bili toliko zarazni da su bili jači od nedostatka talenta.
Ovaj brodvejski šou i veliki pozorišni hit, prvi put je izveden u Londonu, na Vest Endu 2005. godine, kada je bio nominovan za prestižnu „Lorens Olivije” nagradu kao najbolja nova komedija.
U predstavi igraju Gorica Popović, Ivan Mihailović i Tamara Dragičević.
Ukoliko ste zainteresovani pošaljite mail sa imenom, prezimenom i naznačenom predstavom na poklon@prva.rs.
Pet najbržih osvojiće po dve besplatne ulaznice.

Dobitnici će biti kontaktirani mejlom uz uputstvo kako da podignu svoje karte.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.