Asus predvodi tržište gamerskih prijenosnika

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Maj.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus predvodi tržište gamerskih prijenosnika

NEW YORK - Prema podacima s internetske stranice DigiTimes Asus je najveći proizvođač gamerskih prijenosnika u svijetu. Isti izvor navodi kako Asusu posebno dobro ide na američkom, europskom (Velika Britanija, Njemačka, Italija, Francuska) te ruskom tržištu.

Podaci s kojima raspolažu, a koji se odnose na veljaču 2016. godine, govore kako je Asus prodao gotovo 90 tisuća gamerskih prijenosnika što mu je lagano >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << osiguralo prvo mjesto na ljestvici. Na drugom mjestu se nalazi Lenovo koji je prodao osjetno manji broj gamerskih prijenosnika – oko 40 tisuća.

Najlošiju prodaju je zabilježio MSI koji je tijekom cijelog prošlog tromjesečja prodao tek oko 20 tisuća gamerskih prijenosnika. Prema DigiTimesu uskoro se na kineskom tržištu očekuje bitka između Asusa i Lenova u kojoj bi vrlo lako mogao pobijediti Lenovo.

Naime, Lenovo na domaćem tržištu ima veliku prednost u odnosu na Asus, a dodatni vjetar u leđa bi mu trebao biti i suradnja s tvrtkom Razer.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.