Ana Vintur otkrila temu sledeće Met gale: Sada niko neće moći da promaši!

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Vintur otkrila temu sledeće Met gale: "Sada niko neće moći da promaši!"

Iako smo se tek oporavili od ovogodišnje Met gale, tema za sledeću godinu već je stigla.

Naime, ovaj prestižni događaj, za koji je nemoguće kupiti ulaznicu, ponovo će se održati 4. maja 2020. godine, a Ana Vintur, organizatorka događaja, i Endru Bolton, glavni kustos Instituta za kostime u muzeju Metropoliten, otkrili su koja će tema obeležiti izgled zvanica.

Nakon ovogodišnjeg preterivanja izazvanog temom "Camp: Zapisi o modi", sledeće godine ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << videti kako koja slavna osoba tumači temu "O vremenu: Moda i trajanje".

Bolton je za "Njujork tajms" (The New York Times) objasnio da je ovo tema vrlo širokog spektra, jer zvanice mogu da pronađu inspiraciju u modi poslednjih 150 godina, a neće pogrešiti ni u nekom bezvremenskom izdanju.

"Moda je direktno povezana s vremenom, a osim što reflektuje duh vremena, s vremenom se menja i razvija", pojasnio je Bolton odabir teme.

Dodao je da su inspiracija za temu bili radovi Virdžinije Vulf i francuskog filozofa Anrija Bergsona, piše Index.rs. Inače, prošle godine su domaćini Met gale bili Hari Stajls, Ledi Gaga, Kim Kardašijan i, naravno, Ana Vintur, a ove godine će rame uz rame s Anom stajati Nikolas Geskijer, glavni dizajner kuće Luj Viton, i glumice Ema Stoun i Meril Strip.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.