Ana Brnabić doputovala u posetu SAD: Slede sastanci koji su VEOMA BITNI ZA SRBIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Brnabić doputovala u posetu SAD: Slede sastanci koji su VEOMA BITNI ZA SRBIJU

Predsednik Vlade Republike Srbije Ana Brnabić doputovala je danas u Njujork i započela radnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama.

Brnabić će u ponedeljak i utorak posetiti Kolumbus (Ohajo) i Atlantu (Džordžija), saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Predsednik Vlade sastaće se u Kolumbusu sa guvernerom Ohaja Majkom Divajnom i sa komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Džonom Herisom.

Ona će razgovarati i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kongresmenom Stivom Stajversom, koji je od januara kopredsedavajući srpskog kokusa u Predstavniškom domu američkog Kongresa, a ima i funkciju brigadnog generala u Nacionalnoj gardi Ohaja.

U Kolumbusu, premijerka Brnabić razgovaraće sa predstavnicima poslovne zajednice iz Ohaja.

Ona će obići i Državni univerzitet Ohaja, jedan od vodećih državnih univerziteta u SAD, gde će posetiti i Hilandarsku naućnu biblioteku.

Tokom posete Atlanti, Ana Brnabić će obići kompaniju NCR, jednu od vodećih amerićkih tehnoloških korporacija koja posluje i u Srbiji.

Ona će razgovarati sa menadžmentom NCR.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.