Amerikanka Srpkinji razbila glavu da bi se slikala

Izvor: NaDlanu.com, 04.Mar.2013, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanka Srpkinji razbila glavu da bi se slikala

Dina Ostbaj, hispano-Amerikanka koja je, iz čista mira, napala Aleksandru Cvetković, Srpkinju u poseti Njujorku, do sada je zbog sličnih napada, najmanje četiri puta hapšena, u tri različite američke države.

Ostbajeva, koja sebe naziva "modelom", nakon napada na Aleksandru Cvetković, pozirala je i smeškala se ljudima koji su fotografisali njeno privođenjeOva žena ima dugačku istoriju ispada i izliva besa u javnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << što se može i pročitati na internetu kada se ukuca njeno ime u originalu - Deanne Elaine Ostbye.Tokom poslednjih devet meseci Ostbajevoj su lisice stavljane na ruke u Vašingtonu, Mejnu i Njujorku, zbog napada, posedovanja droge, prostitucije... ali, po svoj prilici, ni za jednu od optužbi njoj nije određivana zatvorska kazna.Ostbajeva, koja sebe naziva "modelom", nakon napada na Aleksandru Cvetković, pozirala je i smeškala se ljudima koji su fotografisali njeno privođenje. Pasiju za poziranjem, Ostbajeva je pokazivala i ranije kada je, doterana i sa osmehom zavodnice, nakon hapšenja na Božić 2012. stala pred objektiv policije u Vašingtonu.Na Jutjubu postoji i video koji prikazuje jedno od divljanja Ostbajeve u Tahomi, prošle godine, kada je na sličan način kao u slučaju napada na Aleksandru Cvetković, nasrnula na snimatelja.(Kurir)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.