Amerikanci u šoku; Postoji nuklearno oružje, kad bi pogodilo Njujork... VIDEO

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 12:10

Amerikanci u šoku; "Postoji nuklearno oružje, kad bi pogodilo Njujork..." VIDEO

Najnovija izjava bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, ovaj put o nuklearnom oružju, ponovo je šokirala američku javnost.

Naime, republikanski kandidat za budućeg predsednika SAD je tokom intervju s voditeljkom Foks Njuza Laurom Ingram, rekao je da je zabrinut za sigurnost svojih pristalica.

"Zabrinut sam za njihovu bezbednost. Ti ljudi, ali i svi u ovoj prostoriji su trenutno u velikoj opasnosti. Postoji nuklearno oružje koje bi, kad bi pogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Njujork, uništilo i Južnu Karolinu", rekao je Tramp.

Južna Karolina je, inače, rodna država Niki Hejli, Trampove protivkandidatkinje u borbi za republikansku predsedničku nominaciju.

Za sada nema objašnjenja na šta je Tramp tačno mislio, a mnogi sumnjaju u istinitost njegovih tvrdnji.

Pre ovog intervjua, Tramp je šokirao ceo svet izjavom da SAD s njim na čelu ne bi branile članicu NATO-a koja ne ispnjava svoje finansijske obaveze prema Alijansi, dodajuć da bi čak i ohrabrio ruskog predsednika Vladimira Putina da "radi s njima šta hoće".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.