Izvor: Piplmetar.rs, 28.Feb.2024, 06:30

Amerika i nasilje: Muški producent optužio repera Didija da ga je seksualno napao

Muzički producent optužio je američkog repera Šona Kombsa, poznatijeg pod nadimkom Didi, da ga je seksualno napao i primorao na seks sa seksualnim radnicima.
Rodni Džouns, koga zovu i Lil Rod, tvrdi da je bio žrtva nevoljnog trljanja i seksualnog dodirivanja dok je radio na najnovijem albumu poznatog repera.
Ovo je peta optužba za seksualno nasilje protiv Kombsa.
Tužba je podneta pred sudom u Njujorku, a Šon >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Holi, advokat optuženog muzičara, rekao je da su tvrdnje u njoj „čista fikcija“.
„.Imamo čvrste, neoborive dokaze da su to čiste laži.
„Odgovorićemo na ove neobične optužbe na sudu i preduzeti sve potrebne korake protiv onih koji ih iznose“, kazao je Holi.
Muzički producent je sa Kombsom živeo i putovao od septembra 2022. i novembra 2023. godine, navodi se u sudskim dokumentima.
Njegovi advokati tvrde da su ga drogirali i da se „seća da se budio nag, uz zbunjenost i vrtoglavicu“.
„Bio je u krevetu sa Kombsom i dvoje seksualnih radnika“, dodali su.
Džouns u tužbi navodi da se Didi „pripremao da ga podeli sa prijateljima i upusti u ozbiljnu nelegalnu aktivnost“.
U tužbi se pominje i niz fotografija sa žurki u Kombsovoj kući.
Sudski spisi pokazuju da su prisutne bile i maloletne devojke i seksualni radnici, kojima je navodno davana droga.
Među okrivljenima je i Kombsov sin Džastin, šefica njegovog osoblja Kristina Koram, Lusijan Grejndž, direktor Juniverzal mjuzik grupe i Etiopija Habtemarijam, bivša direktorka izdavačke kuće Motaun rekords, prenosi Danas.
Prema tužbi, Grejndž, Habtemarijam, Motaun rekords, Lav rekords i Univerzal mjuzik grupa „nisu adekvatno pratili, nadgledali i upozoravali“ na Kombsova dela, kao i dela njegovog sina i šefice osoblja.
Zastupnik poznatog muzičara rekao je za američki sajt TMZ da su „to sve laži“ i „čist primer očajnog pojedinca koji preduzima mere očajnika u nadi da će izvući novac“.
Džouns potražuje odštetu od 30 miliona dolara.
Prethodno je 54-godišnjeg muzičara tužila i bivša devojka Kasandra Kesi Ventura u novembru prošle godine, tvrdeći da ju je Kombs silovao 2018. i da je bio odgovoran za više godina seksualnog i fizičkog nasilja nad njom.
Dva dana nakon što je objavljeno da ga je tužila, njih dvoje su razrešili slučaj van suda.
„Rešila sam da sporazumno razrešim ovaj spor pod uslovima koje donekle mogu da kontrolišem“, navela je Ventura u saopštenju.
Još četiri žene tužile su slavnog repera.
Jedna od njih tvrdi da ju je Kombs drogirao i seksualno napao, a onda je pokazao snimak napada drugima.
Druga žena je optužila Kombsa da je sa još jednim muškarcem naizmenično silovao nju i njenu prijateljicu početkom 1990-ih.
Muzičar je negirao krivicu po svim optužbama.
„Dozvolite da budem potpuno jasan: Nisam uradio nijednu od užasnih stvari za koje me optužuju.
„Boriću se za sopstveno ime, moju porodicu i istinu“, poručio je on.
Post Views: 154


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.