Američki kongresmen, oslobođen uz kauciju, negira pronevere

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Maj.2023, 01:01

Američki kongresmen, oslobođen uz kauciju, negira pronevere

Džordž (George) Santos, republikanski član Predstavničkog doma Kongresa SAD, najavio je u sredu, 10. maja, da će se boriti protiv optužbi za prevaru, pranje novca i krađu javnih sredstava, odbacivši pozive da podnese ostavku zbog laganja o svojoj biografiji. "To je lov na veštice", rekao je Santos ubrzo nakon što se pojavio na sudu u Central Ajlipu u Njujorku, kako bi se suočio sa federalnim optužbama, ponavljajući tvrdnju koju je često iznosio bivši predsednik Donald...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Američki kongresmen Santos oslobođen uz kauciju, negira optužbe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2023

Američki kongresmen Džordž Santos, najavio je da će se boriti protiv optužbi za prevaru, pranje novca i krađu javnih sredstava i odbacio pozive da podnese ostavku zbog laganja o svojoj biografiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.