Amazon Music snažno rastao u 2019.

Izvor: SEEbiz.eu, 24.Jan.2020, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amazon Music snažno rastao u 2019.

NEW YORK - Amazonov servis za streamanje glazbe Amazon Music sve je popularniji. Trenutačno čvrsto stoji na trećem mjestu među svim servisima za streamanje glazbe, a sada mu je čini se cilj postao nadmašiti Apple Music i doći na drugo mjesto.

Tijekom 2019. godine Apple Music je zabilježio rast od 50%, dok pretplatnička usluga Amazon Music Unlimited na globalnoj razini ima 55 milijuna korisnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Apple Music još uključuje i korisnike trial inačice te inačice s reklamnim sadržajem.

Prije spomenuti rast na godišnjoj razini od 50% odnosi se na SAD, Veliku Britaniju, Njemačku i Japan te se više nego udvostručio na tržištima na kojima je dostupan odnedavno (Francuska, Italija, Španjolska i Meksiko).

Amazon Music Unlimited trenutačno stoji 12,99 američkih dolara mjesečno, a tu je i opcija u kombinaciji s Amazon Prime uslugom. Što se tiče konkurencije vodeći Spotify ima oko 115 milijuna pretplatnika, dok još uvijek drugoplasirani Apple Music ima oko 60 milijuna pretplatnika.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.