Alan Fitzpatrick sprema tehno spektakl

Blog: Clubbing.rs, 01.Nov.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alan Fitzpatrick sprema tehno spektakl

Posle nastupa na Ibici, u Njujorku i Amsterdamu, DJ i producent, Alan Fitzpatrick, po prvi put gostuje u Beogradu, u subotu 15. novembra, u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3, u okviru jesenje sezone Lucky Records žurki, tradicionalno podržanih od strane Heinekena.
 
Nakon što se 2009. godine, pridružio poznatoj etiketi Drumcode, Adama Beyer-a, Alan Fitzpatrick postao je tražen širom sveta. Od tada je za ovu etiketu izdao deset samostalnih EP-jeva, a poslednji  „Turn Down The Lights“ objavljen je pre nekoliko dana, pa će domaća publika imati priliku da premijerno čuje nov materijal.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.