Al Paćino odbio legendarnu ulogu: Dao sam Harisonu Fordu karijeru VIDEO

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 10:26

Al Paćino odbio legendarnu ulogu: "Dao sam Harisonu Fordu karijeru" VIDEO

Al Paćino se smatra jednim od najboljih glumaca svoje generacije, sa ulogama u mnogim omiljenim filmovima kao što su "Kum", "Lice sa ožiljkom", " Vrućina", "Serpiko", "Karlitov put" i mnogi drugi.

Ali legendarni glumac umalo se pridužio omiljenoj franšizi "Ratova zvezda" 70-ih godina.

Naime, Paćino se zamalo pridružio Marku Hamilu, Keri Fišer, Aleku Ginisu i Piteru Mejhjuu u dalekoj, dalekoj galaksiji kao odmetnuti švercer Han Solo.

Ovaj 82-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumac osvrnuo se na svoju dugu karijeru u govoru u društvenom centru "The 92nd Street YI" kada se prisetio "Ratova zvezda". Rekao je da mu je u to vreme ponuđeno mnogo projekata jer je bio "novo dete u bloku".

"Pa, odbio sam "Ratove zvezda". Kada sam prvi put došao, bio sam novi klinac u bloku... Znaš šta se dešava kada postaneš poznat. Svi kažu: 'Daj to Alu.' Dali bi mi kraljicu Elizabetu da igram“, rekao je Paćino i dodao da je preskočio "Ratove zvezda" jer ih ne razume, ali nije rekao šta ga je konkretno zbunilo u scenariju.

Tada se našalio da je Harison Ford postao poznat jer nije igrao Hana Soloa.

"Dali su mi scenario koji se zove "Ratovi zvezda". Ponudili su mi toliko novca, ali nisam ga razumeo. Dao sam Harisonu Fordu karijeru", rekao je legendarni glumac.

Ford je pre toga imao nekoliko manjih uloga na filmu i televiziji, kao što su Američki grafiti, Razgovor i Kung Fu, ali su ga Ratovi zvezda pretvorili u kultnu zvezdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Al Paćino: Poklonio sam karijeru Harisonu Fordu

Izvor: 24sedam.rs, 22.Apr.2023

Slavni glumac otkrio zašto je odbio da igra u "Ratovima zvezda"

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.