Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Air Serbia razmatra uvođenje nove interkontinentalne linije

Kompanija Er Srbija razmatra uvođenje druge interkontinentalne linije, nakon letova za Njujork, rekao je šef korporativnih komunikacija ove kompanije Nikola Vukomanović.

On objašnjava da Air Serbia ozbiljno razmišlja o proširenju odredišne mreže sa još jednim letom ka nekoj od udaljenih destinacija.

"Radimo na kompletnoj analizi i kada se ozbiljno razmotre svi aspekti, konačnu odluku o eventualnom uvođenju nove interkontinentalne linije donijećemo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << narednom periodu", kaže Vukomanović.

Vukomanović navodi da je dobar dio analiza završen, ali da će se konačna odluka o eventualnom uspostavljanju i odabiru nove destinacije, znati kada timovi za analizu završe kompletnu proceduru, koja je kako navodi, ozbiljna i komplesna.

"To je kompleksan projekat koji po pravilu traje više mjeseci i ne zavisi samo od nas, već i od regulatornih vlasti jer se moraju uskladiti sve procedure sa zakonskim regulativama zemlje u kojoj se leti", kaže Vukomanović.

Napominje da će se time dodatno potvrditi da je Beograd važno saobraćajno čvorište ovog dijela Evrope i doprinijeti, kako kaže, još boljim rezultatima Air Serbia koja samostalno leti na više od 40 linija.

Za prethodne četiri godine, ova kompanija je prevezla 10 miliona putnika.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

AERO: Air Serbia razmatra uvođenje druge linije

Izvor: Kamatica.com, 31.Okt.2017, 12:00

Kompanija Air Serbia razmatra uvođenje druge interkontinentalne linije, nakon letova za Njujork. Šef korporativnih komunikacija ove kompanije Nikola Vukomanović kaže da Air Serbia "ozbiljno razmišlja o proširenju odredišne mreže još jednim letom ka dalekoj destinaciji..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.