Air Serbia: Beograd – Njujork tri puta nedeljno

Izvor: gDestinacija.com, 24.Okt.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Air Serbia: Beograd – Njujork tri puta nedeljno

Od 8. novembra 2016. godine Air Serbia će preći sa pet letova na tri leta nedeljno na liniji Beograd – Njujork. Air Serbia će nastaviti da leti Airbus-ovim avionom tipa A330-200 i to ponedeljkom, četvrtkom i subotom. Dodatni let ova kompanija uvešće za vreme božićnih i novogodišnjih praznika, tako da će u periodu između 23. decembra 2016. godine do 3. januara 2017. godine leteti četiri puta nedeljno. Ove promene su deo standardnog sezonskog podešavanja reda letenja za zimski period.

Nastavak na gDestinacija.com...






Povezane vesti

Er Srbija ukida dva nedeljna leta za Njujork tokom zimske sezone

Izvor: TangoSix.rs, 25.Okt.2016, 13:06

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) ukuda dva nedeljna leta za Njujork tokom zimske sezone, što je deo „standardnog sezonskog podešavanja“, saopšteno je u kompaniji..– Od 8. novembra Er Srbija će preći sa pet letova na tri leta nedeljno iz Beograda za Njujork – ponedeljkom, četvrtkom i subotom...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta gDestinacija.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta gDestinacija.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.