Adrijana Lima u toplesu

Izvor: Blic, 05.Okt.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijana Lima u toplesu

Adrijana Lima snimila je novi set fotografija i video za novu kapanju "Victoria's Secret" u kojoj se pojavljuje u toplesu.

"Victoria's Secret" već promoviše zimsku kolekciju, uključujući i limitiranu seriju intimnog rublja sa božićnim motivima, te je tako i Adrijana Lima učestvovala u snimanju kataloga sa novim modelima.

Adrijana na novim slikama izgleda izazovno i seksi, a njene grudi sakriva samo mali, beli pas.

Inače, Adrijana i njene koleginice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se spremaju za veliku modnu reviju, koja će se održati krajem novembra u Njujorku, a koju će posredstvom kanala CBS ispratiti veliki broj zemalja širom sveta, budući da ova godišnja revija "Victoria's Secret" važi za događaj sezone.

To i nije naročito teško, ako se u obzir uzme činjenica da će tada pistom prošetati neke od najlepših žena sveta poput Lime, Ducen Kros, Kendis Svonpul, Šanel Iman i drugih "Viktorijinih anđela".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adriana Lima u toplesu (VIDEO)

Izvor: S media, 05.Okt.2011

"Victoria's Secret" već promoviše zimsku kolekciju, uključujući i limitiranu seriju intimnog rublja sa božićnim motivima, te je tako i Adrijana Lima učestvovala u snimanju kataloga sa novim modelima...Adrijana Lima snimila je novi set fotografija i video za novu kapanju "Victoria's Secret" u kojoj...

Nastavak na S media...

Adrijana Lima u toplesu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2011, 18:56

Adrijana Lima snimila je novi set fotografija i video za novu kapanju "Victoria's Secret" u kojoj se pojavljuje u toplesu..."Victoria's Secret" već promoviše zimsku kolekciju, uključujući i limitiranu seriju intimnog rublja sa božićnim motivima, te je tako i Adrijana Lima učestvovala u snimanju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.