Adrijana Lima: Za doručak jedem banana split

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijana Lima: Za doručak jedem banana split

Adrijanu Limu mediji su kritkovali zbog stroge dijete koju je držala pred godišnju reviju "Victoria's Secret", te je lepa Brazilka sada rešila da im dokaže da i supermodeli jedu slatkiše za doručak.

Dok je prošle nedelje boravila na snimanju novog kataloga "Victoria's Secret" u Njujorku, Adrijana je svratila i do restorana "Petite Abeille", gde se počastila američkom verzijom banana splita.

Na njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tanjiru našao se vafl biskvit, bogato dekorisan šlagom i čokoladnim prelivom i dve banane, što je verovatno Adrijani dalo dovoljno energije da pregura naporan dan na poslu.

"Pogledajte moj današnji doručak. Najbolja hrana ikada!", napisala je Adrijana ispod fotografije, koju je podelila sa fanovima putem "Tvitera".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nećete verovati šta jede Adrijana Lima! (FOTO)

Izvor: S media, 13.Dec.2011

Adrijanu Limu mediji su kritkovali zbog stroge dijete koju je držala pred godišnju reviju "Victoria's Secret", te je lepa Brazilka sada rešila da im pokaže šta ona jede za doručak..

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.