Запалио се кран на Менхетну, ударио у небодер

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 16:50

Запалио се кран на Менхетну, ударио у небодер

На Менхетну се данас запалио и срушио грађевински кран који је потом ударио у солитер, пре него што је пао на улицу у центру Њујорка. Smoke rises from a construction crane that caught fire in Manhattan, Wednesday, July 26, 2023, in New York. The crane lost its long arm, which smashed against a nearby building, dangled and then plummeted to the street as people ran for their lives on the >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << sidewalk below.
Some people suffered minor injuries, but no one died, according to Mayor Eric Adams .(AP Photo/Seth Wenig) Шест особа је повређено, укључујући два ватрогасца, преноси Њујорк пост.
„Видите овај крш на улици. Ово је могло да буде много горе“, рекао је градоначелник Њујорка Ерик Адамс, додавши да су службе реаговале на прави начин.
Инцидент се догодио изнад 10. авеније у 41. улици, а приликом пада, кран је оштетио небодер који се налази преко пута улице, преноси АП.
Ватрогасци стационирани на крову друге зграде користили су црева за гашење пожара, а околне улице биле су затворене за саобраћај.
Šojgu: Dosledno ćemo razvijati veze sa Severnom Korejom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Запалио се кран на Менхетну, ударио у небодер се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.