Nisan već rasprodao električni lif

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisan" već rasprodao električni "lif"

Japanski treći po veličini proizvodjač automobila "Nisan", koji ima ambiciju da postane najveći prodavac električnih vozila na svetu, dobio je porudžbine za kompletan prvi kontigent eleketričnog vozila "lif" u SAD čak i pre nego što se energični sedan automobil pojavio u prodajnim salonima, prenele su agencije.

Američki kupci sada će morati da čekaju najamanje još jednu godinu da kupe kompletno električni "lif", pošto su "Nisanovi" dileri do >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sada dobili višse od 20.000 porudžbina, čime je iscrpljena prva tranša isporuka.

Sledeći korak biće da ubedimo "pragmatičare" da jedan električni automobil može da uštedi novac, ističu predstavnici "Nisana."

Reno i Nisan kupuju akcije Avtovaza?

Novi "lif" naći će se u upotrebi kasnije ovog meseca, a "Nisan" je već krenuo u akciju podiznja stanica za dopunu baterija kod više od 40 američkih dilera.

Više od 90 procenata kupaca koji su rezervisali "lif", čija je maloprodajna cena 32.780 dolara, živi u okolini od 10 milja od jednog od tih dilera.

Do januara 2011. godine, više od 150 dilera imaće stanice za dopunu baterija na ciljanim tržištima, kao što su Kaliformija, Oregon, Vašington, Arizona i Tenesi.

Naredna isporuka "lifa" još nije odredjena, ali se očekuje da će to biti do oktobra 2011. godine.

Tanjug

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Nisan” već rasprodao električni “lif”

Izvor: Capital.ba, 03.Nov.2010

TOKIO, Japanski treći po veličini proizvođač automobila 'Nisan', koji ima ambiciju da postane najveći prodavac električnih vozila na svijetu, dobio je porudžbine za kompletan prvi kontigent eleketričnog vozila 'lif' u SAD čak i prije nego što se energični sedan automobil pojavio u prodajnim...

Nastavak na Capital.ba...

'Nisan' već prodao električni 'lif' u SAD

Izvor: SrbijaNet.rs, 03.Nov.2010

Japanski treći po veličini proizvodjač automobila "Nisan", koji ima ambiciju da postane najveći prodavac električnih vozila na svetu, dobio je porudžbine za kompletan prvi kontigent eleketričnog vozila "lif" u SAD čak i pre nego što se energični sedan automobil pojavio u prodajnim salonima,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Nisan u SAD dobio više od 20.000 porudžbina za električni lif

Izvor: AutoBrief.com, 04.Nov.2010, 04:11

Japanski "Nisan", koji ima ambiciju da postane najveći prodavac električnih vozila na svetu, dobio je porudžbine za kompletan prvi kontigent električnog vozila "lif" u SAD čak i pre nego što se automobil pojavio u prodajnim salonima ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.