Nova linija za savete lekara u GO Pantelej, Medijani pomažu firme

Izvor: JužneVesti.com, 02.Apr.2020, 15:41

Nova linija za savete lekara u GO Pantelej, Medijani pomažu firme

Pored dva broja telefona, koja su i do sada bila na raspolaganju stanovnicima niške opštine Pantelej, uvedena je još jedna linija putem koje mogu dobiti savete lekara. Novina u kontakt centru opštine Medijana je da im u pomoć priskaču firme, pa su tako neki stanovnici ove opštine dobili na poklon pecivo, kažu u ovoj Opštini, kao i da je proces dostave namirnica sada brži, zahvaljujući programu koji je kreirala jedna niška IT firma.

Oko 250 volontera zaduženo je za dostavu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << namirnica stanovnicima opštine Medijana koji ne mogu da napuštaju svoje domove zbog vanrednog stanja. Uključeni su i upravnici zgrada, navode u Medijani, a javljaju im se i firme koje bi da pomognu.

Jedna od njih ustupila svoj program, kažu u ovoj niškoj opštini, kojim je povećana efikasnost volontera, dok je druga donirala kiflice i štapiće, koji su deljeni građanima kojima su dostavljane potrepštine.

Od sredstava koja se solidarno prikupljaju od plata zaposlenih u Gradskoj opštini Medijana kupuju se namirnice, hemija i ostale kućne potrepštine i dostavljaju na adrese izuzetno socijalno ugroženih porodica. Ukupno je tako do sada podeljeno preko 200 paketa - navode u Medijani.

Kontakt centri rade radnim danima od 8 do 16, a vikendom od 8 do 13 sati. Brojeve pozivnog centra Medijane, kao i ostalih opština sa juga Srbije možete pogledati ovde.

Stanovnici Panteleja će ubuduće, kako kažu u ovoj Opštini, savete lekara moći da dobiju pozivom na brojeve 060/021-1899, 066/5570833 i 065/260-9511.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.