Još jedna stranka u niškom parlamentu: Samostalni odbornik Jelena Đorđević pristupila Zavetnicima

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Nov.2018, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna stranka u niškom parlamentu: Samostalni odbornik Jelena Đorđević pristupila "Zavetnicima"

Jelena Đorđević, bivša funkcionerka "Dveri" i bivša članica Jedinstvene Srbije, od marta meseca ove godine samostalni odbornik u Skupštini grada Niša, pristupila je desničarskoj stranci "Srpski sabor Zavetnici", saopšteno je danas na konferenciji za novinare u SG Niša.

Jelena Đorđević kao funkcioner Srpskog pokreta Dveri na prošlim lokalnim izborima, participira kao odbornik u Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << grada Niša.

Nakon, što su Dveri odstupili od izvornog programa i principa, ona odlučuje da napusti stranku i ubrzo se priključuje Jedinstvenoj Srbiji. Ali i tu se ne zadržava dugo, jer kako kaže "kada je došao trenutak da samostalno istupam o bitnim pitanjima, kao što je ustupanje niškog aerodroma državi, meni to  nije bilo dozvoljeno, i nakon mog isključenja iz JS, odlučila sam da nadalje, delujem samostalno u niškom parlamentu", rekla je Đorđević i dodala da politiku ne čine reči, već dela i da je upravo to prepoznala u "Zavetnicima", gde će imati šansu da se bori za Nišlije i njihove istinske interese.

Današnjoj konferenciji za novinare je prisustvovala i Milica Đurđević, član predsedništva Srpskog sabora Zavetnici.

Ona kaže da je danas u Nišu sa velikom željom da se još više prepozna i unapredi delovanje "Zavetnika".

Đurđević naglašava, "Zavetnici okupljaju obrazovane ljude, raznih profila, hrabre, i za nas je velika čast što je Jelena od danas sa nama, jer je podigla svoj glas i govorila u ime većine građana Niša u Skupštini grada Niša. Jelena nije posegla za foteljom, Upravnim odborima, a to dokazuje njen izbor".

"Srpski Zavetnici" imaju veliku podršku, kako na zapadu, tako i na istoku, pre svega sa vladajućom strankom Jedinstvenom Rusijom, kao i sa evroskepticima i suverenistima u Zapadnoj Evropi", kaže članica predsedništva i dodaje da je ta stranka svakim danom sve bogatija novim članovima.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle Dveri i JS, odbornica Đorđević pristupila Zavetnicima

Izvor: JužneVesti.com, 13.Nov.2018

Po treći put Jelena Đorđević potpisala je pristupnicu različitoj političkoj partiji, ovoga puta Zavetnicima. Tako će već na sledećoj sednici Skupštine grada ova opcija imati čoveka u zakonodavnoj vlasti Niša. Đorđevićeva, koja je izbačena iz Jedinstvene Srbije, jer nije želela da glasa...

Nastavak na JužneVesti.com...

Zavetnici imaju prvog odbornika u Skupštini grada

Izvor: JUGpress.com, 13.Nov.2018

NIŠ..Gradska odbornica u Skupštini grada Niša Jelena Đorđević pristupila je danas Srpskom saboru Zavetnici, saopšteno je na konferenciji za javnost na kojoj se obratila i član Predsedništva Zavetnika, Milica Đurđević...„ Srpski sabor Zavetnici od 2012. godine pokazuju doslednost u svom...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.