Zavetnici imaju prvog odbornika u Skupštini grada

Izvor: JUGpress.com, 13.Nov.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavetnici imaju prvog odbornika u Skupštini grada

NIŠ

Gradska odbornica u Skupštini grada Niša Jelena Đorđević pristupila je danas Srpskom saboru Zavetnici, saopšteno je na konferenciji za javnost na kojoj se obratila i član Predsedništva Zavetnika, Milica Đurđević.

„ Srpski sabor Zavetnici od 2012. godine pokazuju doslednost u svom programu, a to je najbitnije u politici. Oni predstavljaju treći put u politici, oni su opozicija ali van opozicije na čijem je čelu Dragan Đilas. Srpski sabor Zavetnici lokalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << politici daje potpunu samostalnost, a mi znamo šta nama treba u Nišu i šta želimo, a šta ne. Oni se ne kriju iza pojma centralizacije kako bi sutra sprovodili separatizam deleći Srbiju na Beograd i ostatak Srbije. Dobila sam obećanje da će me podržati i da ćemo se zajedno boriti da jačamo naš Niš, Leskovac, Vranje, sve opštine i sva sela na jugu Srbije jer jug nije slepo crevo Srbije. Naša lokalna politika zasnivaće se i na tome da se građanima rođenim u ovom gradu koji se osećaju kao građani trećeg reda, kojima je ovaj grad oduzet iz ruku, vrati“, istakla je Jelena Đorđević.

Jelena Đorđević se ranije nalazila na čelu Gradskog odbora Dveri u Nišu koje je napustila zbog, kako je navela, neprincipijelne saradnje sa Draganom Đilasom i Demokratskom strankom.

„ Delom, a ne rečima, pokazujem svojim Nišlijama da sam uz njih, da se borim za naše interese i interese našeg grada, a ne interese partije u kojoj sam tada bila“, naglasila je Jelena Đorđević.

Milica Đurđević, član predsedništva Srpskog sabora Zvetnici je istakla da je upoznata sa kakvim problemima se Nišlije suočavaju, ali i da vidi ljude koji žele da ostanu ovde u ovom gradu.

„ Jelena je hrabra mlada žena koja se usprotivila i podigla svoj glas i trudila se da govori u ime građana u gradskoj Skupštini. Ona danas nije pristupila stranci koja je na vlasti. Ona nije posegla za foteljom, za upravnim odborima, beneficijama, zaposlenju. Ona je posegla za idejom i na nama je da učinimo sve da tu ideju dosledno i principijelno sprovede“, kazala je Milica Đurđević i dodala :

„Jelena će u Skupštini govoriti u ime naroda, radnika, seljaka, mladosti koja hoće da ostane da živi u svom gradu. Trudićemo se da vam pomognemo da rešite probleme koje imate u gradu bez direktiva iz Beograda“, istakla je Đurđević.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.