Izložba radova članica Udruženja penzionera

Izvor: JužneVesti.com, 03.Mar.2016, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba radova članica Udruženja penzionera

Da bi obeležio 70 godina rada, Aktiv žena Udruženja penzionera Niša u svom klubu organizuje izložbu ručnih radova svojih članica. Izložba otvorena u četvrtak, 3. marta u 10 sati, posetioci će moći da je pogledaju u petak i ponedeljak.

U Novopazarskoj ulici broj 10, gde je nedavno otvoren Klub penzionera, biće predstavljene rukotvorine i dela penzionerki.

Aktiv žena okuplja brojne članice koje, pored druženja i putovanja, tokom godine organizuju humanitarne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << akcije i pokažu rad Sigurne kuće u Nišu, porodilišta, Doma za decu bez roditeljskog staranja i ostalih ustanova - kažu u Udruženju.

U njemu je više od 20.000 članova okupljenih u mesne i opštinske organizacije.

Trudimo se da izađemo u susret potrebama naših članova, pa smo orgnaizovali i podelu besplatnih paketa sa osnovnim namirnicama za najugroženije, a tokom zime posredovali i u nabavci ogreva po povoljnim cenama i na odloženo plaćanje - kažu u Udruženju.

Dodaju da njihovi članovi mogu da računaju na mnogobrojna druženja i proslave, besplatne izlete po Srbiji i odlaske na sportska takmičenja, kao što su tradicionalne olimpijade starih.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.