Trudnoća pojačala apetit: Nikolija se davi u kaloričnoj hrani!

Izvor: Svet, 31.Jan.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnoća pojačala apetit: Nikolija se davi u kaloričnoj hrani!

Nakon što je Svet ekskluzivno objavio da je Nikolija Jovanović u drugom stanju, pevačica je bukvalno propala u zemlju. Kako smo saznali od jedne njene prijateljice, ona je odlučila da se ne oglašava u medijima sve dok ne ispriča sve u intervjuu koji je dala za jedan magazin, a potrudila se i da ostane potpuno nedostižna novinarima, pa poslednjih nekoliko dana gotovo da nije izlazila iz stana.
Ipak, mi smo došli u posed fotke koja je nastala prilikom jednog njenog retkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izlaska na večeru sa menadžerom Srđanom. Naime, Nikoliji je trudnoća toliko otvorila apetit da bukvalno ne može da prestane da jede, čak ni tokom fotkanja. Reklo bi se da je jedna od onih klasičnih trudnica koje ne žele da paze da se ne ugoje. Ipak, pošto ne zna da kuva, pretpostavljamo da će njen izabranik Relja Popović biti zadužen za to. Jer, ne ide da i dalje ostanu na Vesninom kazanu.
Tekst: Dragan D. Kecman
Foto: Svet
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.