Levi’s predvideo nemire

Izvor: Domino Magazin, 11.Avg.2011, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levi’s predvideo nemire

Pogledajte kampanju koja je izazvala burne komentare pa onda povučena

Kompanija Levi’s je napravila prvu globalnu kampanju u svojoj dugoj istoriji. A onda je povukla! Reklama koja poručuje “Samo napred” se prikazivala širom sveta, ali je Levi’s ipak odustao od nje zbog demonstracija širom sveta i pre svega u Britaniji.

Na snimcima se vide ulični neredi i demonstracije koji veoma podsećaju na događaje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Londonu i drugim britanskim gradovima, zbog čega su mnogi poručili da kampanja nije baš prikladna.

„Naš Go Forth kampanja predstavlja energiju i događaje našeg vremena, ali nije povezana sa konkretnim pokretom ili političkom situacijom. Reč je o optimizmu, pozitivnoj akciji i pionirskom duhu”, poručio je Levi’s uz dodatak da ipak povlači kampanju. Pogledajte:


Pogledaj vesti o: Neredi u Britaniji

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.