Vejaut: Uskoro turistička ponuda za Egipat

Izvor: Blic, 24.Mar.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vejaut": Uskoro turistička ponuda za Egipat

Direktor turističkog operatora "Vejaut" Basem Gres izjavio je danas da je situacija u Egiptu sve bolje i da će uskoro ponovo ponuditi aranžmane za tu zemlju.

U razgovoru sa novinarima, Gres je kazao da "Vejaut", preko koga je prošle godine najviše građana Srbije putovalo u Egipat, situaciju u toj zemlji nakon nakon nemira prati iz dana i dan i da zbog odgovornosti prema klijentima još nisu izneli ponudu, ali da će to učiniti uskoro.

Gres je najavio da će u ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pored Hurgade i Šarm-el Šeika uvrstiti i Tabu, da se u tim gradovima nemiri nisu osetili i dodao da oni žele da se turisti osećaju potpuno komotno i da ne dožive nijednu neprijatnost ni tokom izleta po Egiptu.

On je dodao i da ne očekuje da će cene biti značajno niže u odnosu na prošlu godinu, ali da će hoteli davati razne pogodnosti i da će imati raznih promotivnih aranžmana.
Pogledaj vesti o: Nemiri u Egiptu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aranžmani za Tunis, uskoro i Egipat

Izvor: B92, 24.Mar.2011

Beograd -- Direktor turističkog operatora Vejaut Basem Gres izjavio je da je situacija u Egiptu sve bolje i da će uskoro ponovo ponuditi aranžmane za tu zemlju...Gres je kazao da Vejaut, preko koga je prošle godine najviše građana Srbije putovalo u Egipat, situaciju u toj zemlji nakon nemira prati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.