Sukob demonstranata i policije u Egiptu

Izvor: RTS, 20.Jan.2013, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob demonstranata i policije u Egiptu

Četiri osobe poginule, a 12 je povređeno u predgrađu Kaira u sukobu demonstranata i policije. Sukob je izbio kada je jedan prolaznik pogođen metkom koji je ispalio policajac u potrazi za osumnjičenim švercerom droge.

Četiri osobe su poginule a 12 je povređeno u predgrađu Kaira u sukobu demonstranata i policije, javile su agencije.

Prema podacima Ministarstva zdravlja, među žrtvama su dva policajca i jedan vojnik.

Neredi kod policijske stanice u Šobre >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << el Hajmeu izbili su u zoru, kada su se tamo okupili rođaci i prijatelji jednog Egipćanina kojeg je upucala policija.

Strahujući od nemira, na toj lokaciji su unapred pojačane mere bezbednosti, ali su demonstranti uprkos tome pokušali da zauzmu stanicu.

AP navodi da je sukob izbio kada je jedan prolaznik pogođen metkom koji je ispalio policajac u potrazi za osumnjičenim švercerom droge.

Policija je posle sukoba uspela da rastera okupljene.
Pogledaj vesti o: Nemiri u Egiptu

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.